Het kan anders!

Je coachen, trainen, inspireren en motiveren om jouw doel te bereiken is wat ik het liefst doe. Samen ontdekken we wat voor jou werkt. Ik help je jouw energie en jouw motivatie terug te vinden en jouw veerkracht te versterken.

Op die manier help ik je terug met goesting te doen wat jij graag doet. Dat heeft een positieve impact in jouw dagelijks leven, in jouw werk en in jouw sport.

Bedrijven doen beroep op mij om hun teams doelgericht, gemotiveerd en veerkrachtig te laten samenwerken.


Zo kan ik je helpen:

High Performance Coaching

Promotie gemaakt? Nieuw in je functie? Voor het eerst een team leiden?
Onzeker in jouw sport?

Samen zorgen we er voor dat jij je beste prestatie kan neerzetten.Stress- & burnout Coaching

Op zondag ongelukkig aan het uitkijken naar maandag? Nog maar weinig plezier in je passies? Uitgeblust en uitgeput van zetel naar bed?

Samen bouwen we rust in en vinden we jouw energie terug.


Hoogsensitiviteit Coaching

Ben je heel gevoelig voor licht en of geluid, sociaal contact, slecht nieuws of drukte? Of zoek je net vaak sterke stimulatie op? Voel je je nadien uitgeput en wil je graag in je eentje opnieuw je batterijen opladen?

Samen maken we van je valkuilen een talent.

Waarom ik jou wil coachen?

Omdat ik weet dat coaching helpt. Omdat ik zelf ondervonden heb wat de kracht van de juiste begeleiding kan zijn. Hallo, ik ben Sven Elshoecht en ik wil jou graag coachen omdat ik weet dat het anders kan. Beter, op een manier die bij jou aansluit.

Sporten, liefst buiten, is mijn passie. Windsurfen, zeilen, beachvolleyballen, koersen en mountainbiken, volleyballen, tennissen en snowboarden, ik doe het allemaal. Sinds m’n 8e speel ik competitief volleybal, sinds m’n 16e train en coach ik volleybalploegen.

Ik merk van nature heel veel details op. Die details vervolledigen voor mij het algemene beeld. Als vanzelf leg ik verbanden en analyseer ik. Ik heb een sterk ontwikkeld rechtvaardigheidsgevoel. Mijn inlevingsvermogen en empathie zijn mijn grootste talenten. Mensen begrijpen, helpen en raad geven geeft mij energie.

Hoe gaan we te werk?

Je vraag

We maken kennis. Dat kan face 2 face of online. We bekijken jouw vraag en hoe ik je daarbij zou kunnen helpen.

Stappen

Met jouw doel voor ogen stel ik een traject op jouw maat samen. We doorlopen dat samen en beginnen er aan!

Het vervolg

Samen evalueren we doorlopend je startvraag en mogelijke verdere stappen.


Blog