Digitale strategie

Als product owner zorg ik voor de brug tussen business en IT.
Business noden vertaal ik naar meerwaarde die op korte termijn opgeleverd kan worden. En dat elke sprint opnieuw.

Sven Elshoecht

Diensten

Digitale strategie

Evolutie zit in het DNA van de ondernemer. Visie op de toekomst van het bedrijf is essentieel. Belangrijk daarbij is de vertaling van die visie naar de digitale strategie.

Hoe bereik je je prospects, klanten of sollicitanten? Welke digitale diensten biedt je bedrijf aan? Samen zorgen we voor meerwaarde voor elke klant en gebruiker.

Agile Product owner

Als agile product owner zorg ik voor de brug tussen business en IT. De business noden en wensen vertaal ik naar geprioritiseerd werk voor de IT ontwikkelaars.

Door met een vaste regelmaat af te stemmen met alle stakeholders verhoog ik niet alleen de betrokkenheid maar garandeer ik ook dat het product voldoet aan de noden.

Recrutering

Veel werkgevers vragen me na verloop van tijd te helpen bij recrutering. Ik help graag zoeken naar de optimale match met technische IT profielen, ontwikkelaars, maar ook business analysten, product owners, feature managers etc.

Mijn natuurlijke empatisch talent helpt me daar bij. Ik leef me makkelijk in in de nood van het team en de match met de bedrijfscultuur.

Product owner van educatieve software
Product owner van de corporate website, jobsite en merkensites
Product owner van het klantenportaal
Product owner van tools voor zelfstandingen